donderdag 28 juli 2011

Uitdaging!

 Vorig jaar heb ik ook een kleine uitdaging gemaakt voor mijn nichtjes. Ik heb ze ook dit jaar uitgedaagd met een knutselpakketje dat ik bijelkaar gezocht heb. Boekenvoordeel had leuke cupcake-model kaarten en daar heb ik een stel van opgestuurd, samen met wat papier en embellies. Vooral glimmend en glitterend. Uit het metalicpapier heb ik vast bloemetjes geponst omdat ik niet wist of ze ponsen hebben. Deze keer wilden mijn broer en schoonzus ook graag meedoen, zij hebben vakantie en met dit weer is lekker met z'n allen aan tafel knutselen natuurlijk erg gezellig.


Het probleem zit in het staartje. Mijn nichtjes hebben de foto's naar mij gemaild met de vraag of ik de mooiste wil aanwijzen. Groot probleem natuurlijk, het is familie!
Ik hoop dat iedereen die mijn blog leest mij wil helpen met kiezen.

groetjes,

dinsdag 19 juli 2011

Kerstkaart met lace mal.

Ik heb op de markt in Groningen een lace mal gekocht. (Eigenlijk moet er een streepje op de e, maar als ik alt137 indruk, dan vraagt hij of hij de pagina moet verlaten en ook met control aanhalingsteken e doet hij het niet. Dus als iemand een tip heeft....?)

De mal blijft er even mooi om. Ik zal nog op zoek moeten naar mooi papier hiervoor. Renso Vonk had wel een aanbieding in papier met aan beide kanten een andere kleur, maar hij had geen Kerstkleuren. De mal werkt fijn, alles wordt uitgesneden, je hoeft het niet na te snijden zoals bij bv  bepaalde Sizzix stansjes.
Verder hebben wij vandaag geen regenbui gehad! Het begin ergens op te lijken....!

groetjes,

woensdag 13 juli 2011

Vakantiekaart

Deze vakantiekaart is al op zijn bestemming aangekomen. Met uiteraard de wens dat de ontvangster het weer krijgt zoals het hier op het kaartje staat, in plaats van het weer zoals het momenteel buiten is. De hele dag motregen, die alleen stopt als het harder gaat regenen. Iets anders is er niet: hard of zacht regenen. Alsof ze boven geen andere knop hebben.

Maar genoeg gemopperd op het weer, ik ben blij dat het geen hittegolf is. De wittige vlek op de foto is geen lijm of verf, maar de weerkaatsing van de flitser. Want met dit weer moet je wel de flitser gebruiken, wil je nog iets op je foto krijgen. Het vrolijke papier is van October Afternoon, ik vond dat het wel een "strand-uiterlijk" had. De plaatjes zijn van Eline (Marianne Design). De randjes zijn beinkt met een licht grijze inkt. Het borduurtje komt uit een oude crea-agenda.

Ik wens jullie allemaal beter weer,
groetjes,

vrijdag 8 juli 2011

Romantisch

Deze kaart is gemaakt met het papier van het Kruidvat. Om de cirkel heb ik een kantje genaaid.

Goed weekend!

zaterdag 2 juli 2011

label

Een grote label en een kleine label aan hetzelfde lintje.
De kleur is oranje-achtig, op de bloem zit glitter. Verder wat lint, kant en bloemetjes. De plaatjes zijn weer van een voorkant van een oude Flow.

groetjes,