maandag 31 maart 2014

zwart/wit

Ik heb mij weer eens gewaagd aan een zwart/wit kaartje. Meestal vind ik het moeilijk om het juiste papier te vinden. Nu heb ik wit papier genomen waar de "vlekken" glimmend gemaakt zijn. Geeft een heel leuk effect. De lijnen herkennen jullie misschien wel als het washi-tape van de Action. Het plaatje en de lijst komen uit de FLOW. Verder nog wat bloemen en een papieren vlinder.

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer? Nu is het hier mistig, beetje troosteloos. Hopen dat straks het zonnetje weer doorbreekt!

groetjes,

zaterdag 22 maart 2014

Chinese dames

Deze Chinese dames komen niet uit China maar uit de FLOW. Ik heb de dames een lijstje gegeven, gemaakt in het fotobewerkingsprogramma dat ik gebruik.

 Wat bling-bling mag natuurlijk niet ontbreken
Op deze kaart zit zelfs een goudkleurig kantje dat je tegemoet glimt.
Ik vind ze erg grappig geworden, weer eens wat anders.

Ik wens jullie een fijne week,
groetjes,

zaterdag 15 maart 2014

Kerstpoesjes

Voor maart staat de teller al op 10 kerstkaarten, dus ik ben mooi op schema. Ik zal ze hier echt niet allemaal tonen hoor, anders wordt het een beetje saai. Maar deze serie van kerstpoesjes vind ik erg leuk geworden.

De sterren zijn geknipt uit glitterpapier, mijn hele tafel ligt er onder. En volgens mijn dochter heb ik het zelfs in mijn haar!


Het papier is van verschillende merken, de plaatjes zijn van Marilyne Cazenave.

Jammer dat het mooie weer over is, nu weer "gewoon" weer.

Groetjes,

zondag 9 maart 2014

Lentekaartje met vlinders

Dit kaartje had ik nog gemaakt voor Studio Light, alleen nooit geplaatst. De vlinderrand is van Joy! Craft (Noor Design) en de houten vlindertjes heb ik met parelmoerverf geverfd. Randje bovenaan is een rub on. Verder wat lint en kant.

Ik ga genieten van het schitterende lenteweer: het is hier 15 graden!

groetjes,

zaterdag 1 maart 2014

In herinnering

Vorig jaar is niet alleen mijn oom, maar ook een tante van mij overleden. Ook die familie krijgt natuurlijk een kaartje.

De hoekstansjes zijn van Nellie Snellen, de plaatjes van Janneke Brinkman.
Verder heb ik het in dezelfde kleuren gehouden, alleen een lintje en wat parels als versiering.

goed weekend!