donderdag 24 juni 2010

Sanne's candy

Dit is een foto van het schoentje dat je kunt maken met het pakketje dat Sanne verlootte. Er hebben zich 5 liefhebbers aangemeld en Sanne heeft besloten alle 5 een pakketje te sturen! Is dat niet lief!

Ik loop graag op dit soort platte schoentjes, dus het lijkt mij geweldig om er eentje te maken.

groetjes,

maandag 21 juni 2010

Zomer, maar het weer is niet zomers!

Dit kaartje heb ik gemaakt van de Candy die ik bij Annette's Creafarm gewonnen heb! De vlinders zijn op harde aslan geplakt en zijn van stof. Ik weet niet hoe het papier heet. Het randje is de bovenkant van een Martha Stewartpons.

groetjes,

zaterdag 19 juni 2010

Effe de muur behangen


De typische voor en na foto's: De eerste foto is de muur voor het voetballen, de tweede foto is de muur na het voetballen. Op een gegeven moment hoorden we de vuvuzelas en wisten we dat Nederland een doelpunt gescoord had. Achteraf bleek het een saaie wedstrijd (sorry, Catrien) dus hebben wij onze tijd nuttig besteed!

De tekening heeft Irene zelf even gemaakt! De muur insmeren i.p.v. het behang gaat super snel en het wordt ook veel sneller strak! Een echte aanrader, ik wil het nooit meer andersom. Het behang is de keuze van Irene.

Tot zover onze update,
groetjes

donderdag 17 juni 2010

Geslaagd!

Even een snel berichtje: mijn zoon is geslaagd!
O wat zijn wij heden blij!

groetjes,

woensdag 16 juni 2010

Zomers kaartje

Een zomerskaartje, gemaakt in de winter. Hij komt uit de knutselagenda die je twee jaar geleden kon kopen. Plaatje en borduurmalletje zijn van Marianne Design. Het roze velletje met bloemen is behang.

Het allerspannendste moment van de dag komt na vijven: het telefoontje of mijn zoon geslaagd is! Zelf is hij niet eens thuis, hij moet met zijn scoutinggroep het verkeer regelen in Delfzijl ter gelegenheid van de opera Carmen die daar opgevoerd wordt. Dat scheelt hun straks kampgeld.

Hij heeft er zelf alle vertrouwen in, dus mijn nagels blijven heel.

groetjes,

vrijdag 11 juni 2010

Vaderdagkaart

Dit kaartje gaat deze week naar mijn vader. (als ik het niet vergeet....). Het hekwerkje is een pons van Martha Stewart.


Ik ben hem met terugwerkende kracht dankbaar voor alle kluslessen die hij mij gegeven heeft. Nu kan ik tenminste overleggen met alle mannetjes die langskomen voor de diverse zeer nodige klussen. Dingen die we zelf niet kunnen.
Gelukkig zijn het hele aardige mannetjes. En ze zetten hele lekkere koffie!

groetjes,

zaterdag 5 juni 2010

Zwart-witje

Een zwart-wit kaartje, ingekleurd met kleurpotlood. Ik heb hem al een tijdje geleden gemaakt, toen ik nog geen prisma's had. Het plaatje is een sticker.

Klussen valt niet mee. In het nieuwe huis zijn we druk bezig, maar je komt steeds voor nieuwe verrassingen te staan. Gelukkig hebben we uitstekende hulptroepen!

groetjes,

dinsdag 1 juni 2010

Schapen

Een kennis van mij heeft twee border collies waar ze schapen mee drijft/hoedt. Voor haar verjaardag heb ik dit kaartje gemaakt. Ik vond hem wel toepasselijk.

Vandaag hebben wij de overdracht gehad van ons nieuwe huis, dus mocht je me missen dan ben ik even heel nodig aan het inpakken/poetsen/opruimen/regelen/whatever. Maar ik heb lekker kaartjes in het voren gemaakt, dus ik zal regelmatig nog wel wat laten zien!

groetjes,