woensdag 31 maart 2010

Melkpak-doosje

Dit zijn melkpak-doosjes. Het patroon heb ik van internet. Ik moet toch eens gaan bijhouden van welke website ik iets download!

Ik heb het patroon iets aangepast en er een venster in gemaakt. Daarachter zit een stukje mica. In het pakje zit een roosje van zeep. De achterste twee zijn gemaakt met papier van Marianne Design, de voorste van onbekend papier (de strook is er al afgesneden en weggegooid). Lintjes van de markt, knijpertjes van de Blokker, bloemetjes van de Xenox. Dan hebben we ook alle middenstanders wel gehad, denk ik.

Als ik bij iemand op de koffie ga, neem ik zo'n doosje mee voor de gezelligheid. Het is te groot om in een enveloppe te stoppen.

groetjes,

5 opmerkingen:

Suzanne zei

niks van de action ;) Ze zijn erg schattig. Ze zijn bij mij ok echt toppertjes voor verjaardagen.

gr sanne

creanja zei

Wat een ontzettend leuk idee zeg! ziet er gezellig uit!

misschien wil je ook eens een kijkje bij mij komen nemen?
http://creanjahobby.blogspot.com/

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

Heel leuk gemaakt en mooi papier heb je gebruikt.

Groetjes Jolande

Anoniem zei

Wanneer kom je bij mij koffie drinken?

Groet Catrien

Alie de Vrij-Venema zei

Hoi! Wat een leuke doosjes zijn dit geworden. Ik heb binnenkort een vriendje die 1 jaar gaat worden.. Leuk idee.. ik zal even googlen of ik dat patroon kan vinden. Ook erg mooi papier gebruikt! Ziet er gewoon gezellig uit..
Gisteren (alweer) naar de hobbywinkel geweest ;) en daar heel mooi papier gekocht van Maya Road.. Hopelijk kan ik daar vandaag iets moois mee maken, het kriebelt met zulke mooie spullen! Misschien als de kinderen straks een dutje gaan doen..