zaterdag 21 augustus 2010

uitdaging en beurs

Ik heb mijzelf een uitdaging gegeven: ik had nog een stukje behang liggen waar ik nog nooit wat mee gemaakt had. Reden was waarschijnlijk dat ik het te moeilijk vond om er iets leuks van te maken omdat de kleur blauw niet erg gangbaar is. Dit kaartje is er uit gekomen. De splitpen in het hart van de bloem is bruin, niet paars. Waarom het als paars op de foto staat weet ik niet.

Vandaag met mijn scrapvriendin naar de Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen in Zwolle geweest. Het was weer erg gezellig, we hebben een leuke workshop gedaan en we hebben lekker op ons gemak rondgeneust. En ik heb maar 1 vel scrappapier gekocht: dat wat ik nog nodig had voor mijn kerstkaarten. Mijn groene papier van Graphic 45 was op en dat heb ik nu aangevuld. Maar aan het eind van mijn dag was mijn portemonnee evengoed leeg. De superkoop van de dag vond ik de lintjes die we gescoord hebben bij Marjolein Zweed: hele romantische van bedrukte bloemetjesstof met een schattig gehaakt randje. Past uitstekend bij de Sarah Key vellen die we hebben.

groetjes,

6 opmerkingen:

Unknown zei

leuk kaartje Aleida :D! en veel plezier met je aankopen!

xxBetina

Hetty zei

Nou ik vind het wel heel erg gaaf kaartje geworden en zo te lezen ben je goed geslaagd op de beurs heel veel plezier ermee

gr hetty

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

mooi kaartje, de glitters geven een sjiek effect.

groetjes jolande

hanke zei

Klinkt als een gezellig dagje uit. ga je in november ook nog naar de Crea-doe in Utrecht???

miriam zei

Wat je al niet kunt doen met een stukje behang erg leuk je kaart.

groetjes miriam

gré zei

leuk kaartje geworden
van je stukje behang
gelijk weer een idee
groetjes gré