zondag 8 augustus 2010

Double Dutch

http://doubledutchchallenges.blogspot.com/

Bij Double Dutch hebben ze een leuke uitdaging: een matchbook maken. Dat is zo'n ouderwets luciferboekje. (Die in detectives altijd verraden waar de moordenaar geweest is...) Ik heb er als fervent niet-roker een theezakje in gedaan in plaats van lucifers. Deze heb ik gemaakt om Helmi te bedanken. Ik heb van Helmi de knopendoos van haar moeder geërfd en ik ben daar heel blij mee. De knopen komen dus uit die knopendoos, dat leek mij wel toepasselijk. De tekst zit in het labeltje verstopt.

Ik heb het theezakje op de kop er in gestopt, omdat het anders te dik werd.

Ik ga zo lekker weer aan de knutsel, ik heb het rijk alleen. De rest zit bij Groningen-Ajax. Ze hebben er tot nu toe goed weer bij! Ik hoop dat ze het droog houden, anders loopt de schmink van hun gezicht..... op al die mooie wit-groene kleren!

groetjes,

5 opmerkingen:

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

dat is leuk gedaan, altijd handig zo'n knopendoos.

groetjes jolande

Suzanne zei

hij is erg schattig.

gr sanne

Unknown zei

gaaf Aleida!

xxBetina

creanja zei

Hoi aleida, ik kom weer ff bij je langs alleen is maar alleen hé, wat heb je weer voor moois gemaakt! erg handig én leuk idee! ik ga zo langzamerhand weer wat neer zetten 'k heb het nog ff te druk met vakantie perikelen zoals de was van zoon én dochter die op vakantie zijn geweest en veel was meegebracht! maar ik heb wat hobbyartikelen gekocht en daar wil ik beslist gauw mee aan de slag! dus tot ziens he!

Anneke zei

Leuke kaart!
Groetjes Anneke