zaterdag 11 december 2010

Opruimen en gebruiken-deel 2

Het volgende wat ik in mijn map met knipvellen tegenkwam was een A4 met allemaal vierkantjes waarmee je theezakjes-vouwsels kan maken. Zat er al jaren, dus maar meteen aangepakt; gesneden en gevouwen zoals Petra dat voordeed. Ik wist niet meer hoe ik het in elkaar moest plakken, ik geloof dat niet helemaal goed gegaan is. Ik heb 10 vouwseltjes en nog is de cirkel niet rond. Mijn oog viel op de oude sketch van de Dutch Card Lovers, die met die omgevouwen hoek.  Met een beetje optisch bedrog kun je denken dat de cirkel een cirkel is. Het achtergrondpapiertje is van een Marianne Design-vel dat ooit bij de Hobby Handig gezeten heeft.

Het "oude" is hier: de neptheezakjes, het achtergrondpapier en de kleinste vlinders.

Het "nieuwe" is: het gebruik van de Cuttlebug waar ik de hoekjes en de grote vlinder mee uitgestanst heb.

groetjes,

7 opmerkingen:

Marjan zei

Het is dat je het vertelt, maar ik zag niet dat dit geen volmaakte cirkel is, je hebt het slim opgelost! Mooi kaartje met je restjes, zo ben je er lekker mee bezig.

Groetjes, Marjan

Hetty zei

Ik zie het ook niet hoor en hij is weer
erg leuk en mooi

gr hetty

Riet zei

Wat een prachtige kaart Aleida,mooi papier bij elkaar.

Liefs Riet.

gré zei

hallo
kan je bij mij ook wat komen opruimen
ik heb ook nog genoeg restjes papier
hahaha heel leuk gedaan hoor
groetjes gré

De Creakeet van Peet zei

hey mutsie, als je niet had verteld dat de cirkel niet rond was had ik het niet gezien, vind de kaart erg leuk geworden zo met die kaleidoscoop papiertjes..succes verder met opruimen...Liefs Peet p.s je hebt voor de meeste theezak creaties 8 zakjes nodig :-)

Het zonnetje in huis zei

Hallo Aleida,

Wat een speciale kaart, ook leuk zo!

Groetjes, Jaimie

Marianne Schut zei

Hai Aleida, Super knap gemaakt hoor! En ik zie het niet hoor dat de cirkel niet rond is! Goed van je om je restjes eerst op te werken, ik probeer dat ook wel maar meestal zie ik dan weer nieuw leuk papier en kan ik de verleiding toch weer niet weerstaan, hihi!
Prachtige blogachtergrond heb je trouwens! Erg lief! Fijne zondag! Groetjes Marianne