woensdag 24 maart 2010

Geboortekaartje

Mijn collega is gisteren moeder geworden en dat verdient toch een kaartje! Haar babykamer is in appeltjesgroen, ze houdt niet van frutsels en pastels.

Er moest dus een nieuw kaartje gemaakt worden voor een meisje. Maar niet met roze! Gelukkig had ik nog wat appeltjesgroen papier en zelfs een lintje! De knoopjes heb ik er met de hand opgenaaid met appeltjesgroen naaigaren! Wat heeft een mens toch een boel groene spullen als je goed zoekt.


En als je toch bezig bent, maak je er natuurlijk ook eentje voor de voorraad. Maar dan niet in appeltjesgroen, maar brandweerauto-rood. Kan voor een jongen en een meisje, als de moeder maar geen voorkeur heeft voor pastels.

groetjes,

3 opmerkingen:

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

Mooie babykaartjes.
Leuke, warme kleuren.

Groetjes Jolande.

Anoniem zei

He he ik kan nu ook een berichtje plaatsen.

Anoniem zei

Nou dat vorige berichtje was van mij. Ik kest even proberen of hij het wel deed want ik kan niet met behulp van een profiel een berichtje plaatsen. Ik kan zeker niet via mijn twitteracount het bericht plaatsen.
Wat ik te zeggen heb is dat het doosje er mooi uitziet en dat je er ook opgerolde papiertjes met spreuken erin kunt doen. Dan kan de ontvanger wekelijks of dagelijks een spreuk lezen. Bijvoorbeeld: Alles weten maakt ook niet gelukkig. Ik kwam op die spreuk doordat een patiënt alles precies wilde weten over zijn ziekte. Hoe mee hij wist hoe meer zorgen hij kreeg. Sommige dingen moet je weten, maar niet altijd alles.

Groet Catrien