vrijdag 27 augustus 2010

Kerstkaart

Deze is beter gelukt, al zie je op de foto niet dat het papier van de kerstroos uitstekend past bij het stippelpapier van de kaart. Het papier is van Graphic 45. Ik had nog een klein stukje van dat papier met die ruiten. Die heb ik aan de onderkant uitgeknipt. Aan de binnenkant van der kaart zit ook een strook geplakt. De kerstroos is een Creatable van Marianne. Ik vind het embossen wat tegenvallen, ook al had ik er een dun kartonnetje tussen gedaan. Maar ik vind de bloem geweldig! Het kantje is van de markt.

Voor dit weekend heb ik een heleboel knutseltijd ingepland. Het regent toch. En de wasmachine doet het meeste werk van de was. Als de droger ook klaar is hoef ik het alleen maar op te vouwen.

groetjes,

4 opmerkingen:

De Creakeet van Peet zei

heb je geen kaboutertjes die je de was opvouwen? :-)..Kaartje is leuk geworden, leuk papier heb je ook gebruikt en graphic45...helemaal super die lijn/merk..liefs en veel freubelplezier Peet

Hetty zei

Wat een mooi kaartje en leuk papier heb je gebruikt

gr hetty

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wat een prachtkaart, schitterend papier.
ik vind het embossen van de creatables ook wat tegenvallen, maar ik ga er naderhand nog eens met mijn ebossingpen langs, dan zie je het embosgedeelte heel goed.

fijn knutselweekend, groetjes jolande

Ilonka zei

hoi Aleida, wat een prachtig kaartje is dit.

Groetjes Ilonka