woensdag 15 december 2010

Dag 6: Ornare in het wit

In de kast kwam ik ook nog een Ornare patroontje tegen. Het lijken borduurpatroontjes, maar zijn bedoeld om geprikt te worden. Net als op de kleuterschool alleen heb je nu wat meer geduld nodig.

Anja Zom maakt hele mooie witte kaarten. Zo mooi als zij kan ik het niet, maar ik heb mijn best gedaan. De ornarester heb ik uitgeknipt en geplakt op glitterpapier. Dat heb ik weer geplakt op handgeschept papier. Ik heb dat "uitgesneden" met een natte kwast en toen gescheurd. Het geheel is weer op een witte kaart geplakt. De kraaltjes heb ik jaren geleden van Jopie gekregen en ik gebruik ze nog regelmatig. Zo voor de eerste keer vind ik het kaartje best geslaagd, maar voor ik aan een volgende begin ga ik eerst weer eens bij Anja buurten.

Het "oude" is het Ornare en kraaltjes. Het "nieuwe" gebruik van de Cuttlebug en het feit dat dit mijn allereerste compleet witte kaart is.

groetjes,

8 opmerkingen:

Marjan zei

Ik had nog nooit van ornare gehoord, maar vind dit wel een mooi effect, zeker voor een kerstkaart. Mooie witte kaart, met een chique uitstraling! Leuk, die verschillende structuren erop.

Groetjes, Marjan

Thea zei

Prachtige kaart Aleida zo helemaal in het wit!

Groetjes Thea

De Creakeet van Peet zei

tis iedere dag weer een verrassing waar je nu weer mee op de proppen komt :-), Ik zelf ben geen fan van ornare. Voor de eerste keer alles in ut wit...toppie gedaan. Wat staat er morgen op ut menu? Liefs Peet

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

prachtig, heel mooi zo in het wit, ornare, dat is voor mij lang geleden, leuk hoe jij het hebt verwerkt op je kaart.

groetjes jolande

creanja zei

prachtig aleida knap werk ! ik heb dat geduld niet helaas!

Het zonnetje in huis zei

Hallo Aleida,

Wat stijlvol zo in het wit.

Groetjes, Jaimie

Frosien zei

Tja, dat was ook even een `mode`de ornare, als ik in de kast zou snuffelen dan kom ik ze ook nog tegen, en lacè, ik vind het nog steeds een wonder dat ik dat nog niet op een blog tegengekomen ben. Maar het is een mooie kaart geworden, Aleida, het ziet er goed uit. groetjes frosien

Margriet Tournier zei

Wat een mooie chique kaart!

Groetjes,
Margriet