maandag 3 januari 2011

Voor 1 euro aan zeep......

op de Konin-ginnedag markt en een stel oude, kapotte kettingen en oorbellen (oke, ik heb ook kralen gekocht) kom je een heel eind. Ik heb er ongelooflijk veel plezier in gehad. Eentje is al weg, een oud- buurvrouw kwam op de borrel en die heb ik meteen een meegegeven. Zo iemand die altijd voor iedereen klaar staat, die mag ook wel eens iets ontvangen.

Goed, de zeep is op. Ik heb de spullen opgeruimd en ga weer iets anders doen. En eerst weer kralen sparen, want je gebruikt ongemerkt een heleboel.

Wel jammer dat het nu klaar is, het rook zo lekker. Morgen eerst deze kettingen mooi inpakken, ik heb gelukkig een paar tips gekregen van trouwe bloglezeressen.

groetjes,

8 opmerkingen:

Het zonnetje in huis zei

Hallo Aleida,

Wat ziet dat er leuk uit , zo een eigengemaakte zeepketting!

Groetjes, Jaimie

Marga zei

Jammer dat de zeep op is mop!
Wat zal dat lekker geroken hebben.
Heel mooi!!!Liefs Penilla

martina's kaartjes zei

Leuk gemaakt ! heb het vanmorgen nog gezien in een tijdschrift, en zo goedkoop, de mensen blij, jij weer lekker geknutseld, het kan niet op !
super,
groetjes, martina
x

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

ze zien er super uit, zou inderdaad wel heel lekker ruiken.

groetjes Jolande

Marjan zei

Kan me voorstellen dat het heerlijk rook, het ziet er ook nog eens erg mooi uit zo bij elkaar! Leuk hoor!

Groetjes, Marjan

miriam zei

Dat ziet er leuk uit

gr miriam

Anoniem zei

ha meisje,

dit was toch een mooie coproductie!

je xxx

Anneke zei

Hoi Aleida,
wat een mooie zeepkettingen! Heb er nog nooit gemaakt, vroeger als kind wel zeepjes maar dat was het :) Volgens mij wel leuk knoeien ;) hihi
En ivm die pillowbox, bij mij was het ook wel moeilijk om die zijkantjes mooi te vouwen. Maar eens ik heb dicht plakte lukt het al vele beter, ik heb ze zelf wel een klein beetje geknipt! Zodat ze niet zo breed waren. Maar mijn pilowboxje is maar 15cm om 10cm misschien heeft dat er ook mee te maken! Hoop dat die nog lukt, en dan zie ik hem wel verschijnen ;)
Groetjes Anneke