donderdag 30 januari 2014

kerstkaart op donderdag

Het hele jaar door zo af en toe kerstkaarten maken geeft veel rust aan het eind van het jaar. En omdat donderdag kerstkaartendag is, doe ik gezellig mee. Deze kaart is gemaakt met een achtergrond-embossing. Ik heb er een paar velletjes van gekocht op een beurs, je kunt tenslotte niet alle stansen en mallen kopen!
Het plaatje is van Marjolein Zweed, het idee voor de kaart ook.  De handschoentjes zijn een stansje van Marianne Design. Het dennentakje is van Making Memories.

groetjes,

10 opmerkingen:

Marjan zei

Het is zeker handig om dit af en toe te doen. Ben er vorig jaar mee begonnen en probeer nu regelmatig mee te doen met Yvonne. Leuk, die achtergrond met embossing en handig dat je er een paar velletjes van kopen kon. Je kaart ermee vind ik een heel leuke en warme sfeer uitstralen, door het sneeuwpopje en de tak en wantjes. haha, ja Scheepjeswol bestaat dus nog steeds! Grappig dat jij tegenover de fabriek woonde. vroeger ging ik ervoor naar de winkel, tegenwoordig is het online. Hier is nauwelijks wol ergens te koop.

Rosina zei

Mooi kerstkaartje Aleida heel leuk die wantjes.......een goed idee hé pm zo lekker vroeg met de kerstkaartjes te beginnen....geen kerststress op het einde van het jaar....

groetjes Rosina

Ans Gilbert zei

Hoi Aleida,
Ook ik doe dit jaar mee, met kerstkaarten maken en..ik begin er echt plezier in te krijgen, toch fijn om géén gestress aan 't einde van 't jaar te krijgen, mooie kaart heb je gemaakt, leuk de achtergrond, leuk kaartje, liefs Ans

Anita Meijer zei

Wat een schitterend kaartje Aleida, ik vind hem prachtig.
Liefs van Anita

gré zei

heel leuk hoor aleida

ik heb ook al een aardig stapeltje

groetjes gré

Irene zei

Die achtergrond is enig Aleida, geeft je leuke kaart direct net iets extra!! We blijven wel goed in de stemming met dit onwijs koude weer in onze regio! Ondanks het zonnetje is er helemaal niks aan en de rest van Nederland heeft nergens last van...zo iets geks!!!

xx Irene

Diny zei

Wat een leuk kerstkaartje Aleida!
Wat slim dat je een paar achtergrondjes heb gekocht....het ziet er heel erg mooi uit!
Leuk is het om elke week een kerstkaartje te plaatsen he! Ik heb vorig jaar ook al meegedaan en dat voelde heel ontspannen op het einde van het jaar!

Groetjes Diny

Het zonnetje in huis zei

Hallo,

Wat een leuke kerstkaart, ook je andere kaarten zijn mooi !

Groetjes, Jaimie

Erica ♥ zei

Dat is een hele leuke zeg ☺

Alvast een heel fijn weekend met heel
veel leuke dingen en knutselen.

Veel liefsss van Erica ☼
{Heidebloempjuh}

Marjanne zei

oh leuk kaartje zeg!! je hebt gelijk ze vooruit te maken... geeft inderdaad rust denk ik...