zondag 9 mei 2010

Magic Dots

Dit kaartje heb ik gemaakt met het pakket dat ik gewonnen heb bij Gonny. Het kaartje mag meedoen met de challenge van Marianne Design, want de bloemen zijn van een wat ouder knipvel van Tiny, shake it. Het labeltje is van scrapdictive. Het papier is van Sei.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog een beetje aan het prutsen ben met die Magic Dots. Ik kreeg ze niet door het papier, dus ik heb dunner papier gebruikt. Maar dan vallen ze er weer uit (heel handig, vooral als je de draden al gespannen hebt). Ik doe er nu  foamtape achter, zo moet je van alles uitproberen. Het duurt even voor je een nieuwe techniek onder de knie hebt. Het trapkaartje stond nog op mijn verlanglijstje, dus dat kan ik nu ook afstrepen.

Mijn moederdag begon gisteren al. Mijn man moest onze dochter ophalen uit Harlingen en had wat tijd over voor de boot kwam. Toen is bij bij de bakker naar binnengestapt om Oranjekoek te kopen. Ik ben er dol op maar het is in Groningen niet te koop (alleen die uit de supermarkt en die is niet zo smakelijk als je de echte gewend bent om het netjes te zeggen).

groetjes,

6 opmerkingen:

Renate zei

Mooi side step kaartje hoor. Bedankt voor het meedoen met de challenge

Groetjes Renate - DT Marianne Design Challenge

Anoniem zei

Wat zijn Magic Dots. Zijn dat de rose dingetjes? Nou in iedergeval klinkt het ingewikkeld. Je zou denken dat het vanzelf gaat vanwege het magische.

Groet Catrien

Hetty zei

Wat en super mooi kaartje en wat leuk dat je met mijn candy meedoet ik wordt ook gelijk volger van jou want je maakt hele mooie kaarten

gr hetty

Unknown zei

een heel mooi kaartje Aleida :D!

xxBetina

3dnadia zei

Wat een prachtige kaart, bedankt voor het meedopen met de Marianne Design challenge

groetjes Nadia

Marjan van der Wiel zei

Wat een mooi kaartje zeg!! Bedankt voor het meedoen met de challenge.

Liefs, Marjan