donderdag 9 september 2010

Iets anders

Ik kwam er achter dat ik geen verjaardagskaarten meer had. Dan zit er niks anders op dan er een paar maken. O, o, wat vervelend ;-)

Ik heb papier gebruikt van Best Creation Inc. Heel romantisch papier met glitters. Ik heb het nieuwe fototoestel nog niet helemaal onder controle. De kleuren zijn wat flets. Het papier dat bruin lijkt, is aubergine, het papier dat dezelfde kleur heeft als de achtergrond is lichtblauw. En wat grijs lijkt is roze. Als ik zin heb, probeer ik morgen nieuwe foto's te maken. Op de plaatjes zit glittersneeuw. Het zijn 3D-plaatjes.
En als mijn moeder ze mooi vindt: ongeveer zo maar dan heel anders is haar verjaardagskaart geworden. Maar die laat ik lekker niet zien!  Moet ze nog heeeeeel lang op wachten, ze is pas in december jarig!

5 opmerkingen:

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

prachtige, romantische kaarten heb je gemaakt.

groetjes jolande

Hetty zei

Wat een super gave kaartjes heb je
weer gemaakt

gr hetty

creationsncraftsbyarina zei

een hele mooie kaart heb je gemaakt.
gr arina

De Creakeet van Peet zei

wat vervelend toch, verplicht kaartjes maken, heb met je te doen meis..Maar ze zijn wel erg leuk geworden zeg ik, mooi papier en 3d vellen..hmmzz die moet ik ook nog ergens onder een berg stof hebben liggen..mooi karweitje om te doen in de nachtdienst...3d-en. :-)..Zo maar ff opzoek gaan en peetje heeft van8 weer wat te doen...Thanks meis...Liefs peet

gré zei

hele mooie kaarten aleida
ik vind de kleuren ook zo mooi
prettig weekend
groetjes gré