donderdag 4 november 2010

Hobby Handig

In de laatste Hobby Handig staat een artikel van Lia van Bruggen. De knipvellen die zij gebruikt, zitten in het blad en zij heeft leuke voorbeelden gemaakt. Ik heb papier van My Minds Eye gebruikt en verder cardstock.  De kerstrozen zijn van Marianne Design, de takjespons van McGill, het lintje van de markt en de pearls zijn zelf gemaakt. Ik heb ze gemaakt met windowpaint omdat ik deze kleur niet in geschikter materiaal heb. Het resultaat is dus ook niet geweldig.

Vandaag geen Anya, ik ben bezig alle kerstkaarten af te werken (binnenkant, tekst en op de achterkant mijn naamstempel) omdat ik zondag bij mijn moeder langs ga en dan de kerstkaarten voor haar en mijn zus daar achterlaat. Ik heb ze namenlijk alle 100 af! Ik kan nu rustig doorgaan, dan begin ik volgend jaar niet bij 0.

groetjes,

4 opmerkingen:

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

je kaart ziet er prachtig uit.

groetjes jolande

Het zonnetje in huis zei

Hallo Aleida,

heb jij even 10à kerstkaarten af, of lees ik nu niet goed?
Ja watte, effe doorwerken zegt :-)

Mooie kaart trouwens!

groetjes, Jaimie

Thea zei

Hoi Aleida,
Mooie kaart heb je gemaakt!
100????? Ik vind de 23 die ik heb al veel, knap hoor.
Groet'n oet 't westerkwartier.
Thea

P.s. van oorsprong kom ik ook van de andere kant van de stad hoor ;-)

De Creakeet van Peet zei

wat zijn die bloemen mooi zeg,de rest van je kaart ook uiteraard maar die bloemen vielen mij meteen op...erg leuk en ik heb ook net de hobbyhandig gekocht en als het mee zit blader ik hem vanacht even rustig door onder baas zijn tijd :-)..Liefs Peet