vrijdag 4 februari 2011

Het lijkt wel een candy!!!

Deloren heeft een poosje geleden een oproepje op haar blog gedaan omdat zij zin had wat weg te geven. Ik heb daar op gereageerd, haar adres gevraagd en een kaartje gestuurd met wat ik graag zou willen ontvangen. Ik heb op haar blog rondgekeken en heb gevraagd om stempelafdrukjes en als het mogelijk was wat stansjes van de hartvormige nesties.  Om het voor haar ook leuk te maken heb ik er een aardigheidje van gemaakt en wat stansjes en wat scrapspulletjes gestuurd. Ik verwachtte dus een envelopje terug met stempelafdrukjes, precies zoals de foto hierboven.

Maar ik kreeg een hele dikke enveloppe met de stempelafdrukjes, maar ook nog een snoezig bedankkaartje, alle hartnesties in wit en roze, papier van Forever Friends, gestanste bloemen van de Crealies-stansen, bedeltjes, grote glimmers en lieve roosjes van Marianne Design + een paar tekststempeltjes.
Deloren: ik ben sprakeloos! (nee dus, gezien de lengte van dit bericht) Ik vind het super! Ik kan iedereen aanraden hieraan mee te doen, ik heb de link in haar naam gezet.

Laat het dit weekend maar stormen en regenen, mij deert het niet.
groetjes,

4 opmerkingen:

Jolanda Cuper zei

Onzettend leuk wat een super verassing!
Geniet ervan en maak er iets moois van!
Groetjes Jolanda.

Tinie zei

Wat een leuk idee, het ziet er echt gezellig uit, zie binnenkort wel je creaties!!!

Groetjes Tinie

Margriet Tournier zei

Kijk, dat is nog eens een leuke verrassing. Helemaal als je het niet verwacht. Ik kwam eigenlijk even langs om te kijken of je als iets van een bonnenboekje had gemaakt voor de luie puber (het zijn jouw woorden).... (-; Maar wellicht komt het nog.

Groetjes en fijn weekend,
Margrie

Het zonnetje in huis zei

Hallo Aleida,

Oh dat is véél en leuk ség !!! Geniet ervan hoor !

groetjes, Jaimie