dinsdag 26 oktober 2010

doosjes voor maxi-waxinelichtjes

Afgelopen week heb ik dus ook een aantal gewone doosjes gemaakt waar een maxi-waxinelichtje in kan. De waxinelichtjes heb ik dus beplakt met servetten en mod podge. De doosjes zijn gemaakt van Kruidvatpapier en versiert met van alles uit de kast.

Deze week geen Anya van mij. Ten eerste spreekt de opdracht mij niet zo aan; Halloween is niet mijn feestje. Wij vieren Sint Maarten hier. Ten tweede zijn wij een paar daagjes weg en heb ik niet veel tijd om wat moois te maken. (De heren inbrekers hoeven niet langs te komen, het huis is ingenomen door zo'n 20 studenten die een LAN-party houden en dus dag en nacht bezig zijn met hun computerspelletjes)

groetjes,

6 opmerkingen:

Marjan zei

Hahaha.. ik moest wel lachen om je opmerking over de studenten die je huis gaan innemen met hun LAN-party's. Zo herkenbaar!!
Al heb ik dat een beetje achter de rug nu.
Maar inderdaad.. soms vraag ik me wel eens af of het handig is om te vermelden dat je er niet bent.Ik doe dat alleen maar als ik weet dat er constant mensen zullen zijn, jij volgens mij ook.

Ik vind je verpakkinkjes/cadeaudoosjes voor je waxinelichtjes erg mooi!! Heb ze ven vergroot zitten bekijken. Vooral het herfstdoosje spreekt me erg aan, prachtig!!

Groetjes, Marjan

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wat een leuke doosjes.
Ze zien er prachtig uit.

groetjes jolande

Unknown zei

mooie doosjes Aleida!!

xxBetina

Hetty zei

Wat een mooie doosjes heb je gemaakt en hele fijne dagen

gr hetty

Het zonnetje in huis zei

Hallo Aleida,

20 studenten in één huis, whaahaa, daar hou je inderdaad inbrekers en...de ouders zelf ook mee buiten LOL.

Leuke doosjes trouwens!

groetjes, Jaimie

Riet zei

Wat een prachtige doosjes Aleida.

Liefs Riet.