zondag 30 september 2012

Laatste kerstkaarten voor dit jaar!

Eerlijk gezegd ben ik best trots op mezelf! Bij deze kerststerren ligt de 100ste kerstkaart en daarmee ben ik -nagenoeg- klaar!

Deze kerststerren heb ik bij Boekenvoordeel gescoord. Het papier van het Kruidvat past er perfect bij, de lichtblauwe tint van de kaart is hetzelfde als die van het blauw in de nieuwste blokjes! Het zijn dubbele kaarten die ik als hanger versierd heb. Ze kunnen dus zo de kerstboom in. Groot voordeel van de blokjes van het Kruitvat: ze hebben 20 verschillende velletjes, zo wordt ook geen één kaart hetzelfde. Nadeel van de sterren is dat het zoveel restjes geeft die eigenlijk te klein zijn om er nog iets mee te doen. Gelukkig zijn de blokjes niet duur.

groetjes,

16 opmerkingen:

gré zei

wat een super leuke kerst kaartjes

groetjes gré

jolanda zei

mooie kaartjes/hangers.
Je bent al mooi op tijd klaar met je kerstkaartjes

Thea zei

Leuke kaartjes Aleida, zelf maak ik ook veel "simpele" dit jaar maar o zo leuk om te doen. Ik zit inmiddels op 23 en ga ook selectief versturen ;-)

Groetjes Thea

Mieke zei

Echt leuk gedaan! Jij staat er in elk geval beter op dan ik. Ik moet nog helemaal beginnen aan mijn kerstkaarten. Zo'n hangers zijn wel een goed idee, kan je idd in de boom hangen.

Bep zei

Hoi Aleida,

Wat een leuke kaarten en je kan hem zo in de boom hangen als je hem krijgt, jij kunt nu op je gemak verder andere kaarten maken hahahaha.

Gr...Bep

Elly zei

Moet wel een heel fijn gevoel zijn om er zoveel klaar te hebben!
De sterren zien er prachtig uit,allemaal verschillend en mooi bewerkt!

Groetjes Elly

Irene zei

Wat een super leuk idee om sterren te maken die ook nog in de boom kunnen hangen en je bent een kanjer dat je al klaar bent Aleida!

Groetjes, Irene

De Creakeet van Peet zei

heel erg leuk zo om een kersthanger als kaart te versturen, zo kan men die mooi in de boom hangen...mijn adres heb je :-)...knuf peet

Riet zei

Wat geweldig gemaakt Aleida.


Liefs Riet.

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

leuke kaartjes, leuk ook dat ze in de boom kunnen hangen, lekker hé, dat je de druk niet meer hebt om op tijd klaar te zijn,
ik ben ook klaar met de kerstkaarten, maar ga gewoon door met ze maken, volgend jaar is het weer kerst.

groetjes jolande

Rosina zei

Zo wat een super mooie sterren heb jij gemaakt Aleida....en dan al klaar met de kerstkaartjes .....ik nog niet hoor....maar we hebben nog ff ....
groetjes Rosina

Karin zei

Wat een leuke sterren zeg, en jij bent al klaar....ik moet nog beginnen!!

Christine zei

Prachtig! Petje af hoor dat jij al klaar bent met je kerstkaarten!
Liefs
Christine

corryskaart zei

hoi aleida
wat een leuk gezicht al die mooie sterren en van harte gefeliciteerd met je gewonnen bedels en wist niet dat ik ooit gekoppeld met een swap aan je was, dus zal kijken of je adres nog in mijn boekje staat:-))
groetjes van corry

Marjan zei

Zohee, 100?? Goed gedaan, ze zien er fantastisch uit!

Anneke zei

Erg leuk zijn ze! Ik moet ook eens dringend aan de slag met al mijn kerstkaartjes :)
Groetjes Annkee