zondag 16 september 2012

Veel liefs!

Veel liefs! Dat is de titel van het boekje van Marjolein Zweed dat ik vond in de aanbieding. Ik heb het gekocht en ben bezig om de kaartjes die er in staan na te maken. Het meeste van deze blogpost is dus van Marjoleine en maar een beetje van mij. Maar ik vind de stijl heel mooi. Deze label heb ik afgemaakt met de tekststans van MD. Op de beurs heb ik een lijmpen gekocht. Daarmee kun je heel makkelijk dit soort dunne dingetjes vastplakken. Dat scheelt een heleboel werk!


 Bij deze kaart heb ik een stempeltje van MD gebruikt en geembost met wit poeder. Het vlindertje is van Joy! Crafts. Het rode papier is van een verpakking van de kadobonnen van Pipoos. Dat kleurt er heel mooi bij. De stiksteekjes zijn met een gelpen gedaan.


 
Deze kaart heeft een luciferdoosje, beplakt met een roze ruitjespapier van de Hema. Ook de bloemetjes zijn uit dat papier geponst. In het luciferdoosje kun je geld doen of een klein kadootje.


Deze kaarten zijn al op de bus. Ook hier weer gebruik gemaakt van de MD tekststansen. Ik heb alleen "Feestdagen" een beetje verknipt, zodat ik alleen "dag" overhoud. Het rode hartjespapier komt uit de Flow. Een zeer papiervriendelijk tijdschrift!

groetjes!


14 opmerkingen:

Femmy zei

Geweldig Aleida!
groetjes Femmy

Riet zei

Prachtig gemaakt Aleida.

Liefs Riet.

corryskaart zei

hoi aleida
zo jij bent lekker bezig met die prachtige kaarten,heel verschillend en toch speciaal!
groetjes van corry

Elly zei

Je hebt een heel veel leuke dingen gemaakt!Ik vind de bovenste kaartjes erg mooi,leuke kleurencombinaties!

Groetjes Elly

Mieke zei

Erg leuk gedaan!

Jolanda Cuper zei

Wow wat veel prachtige vrolijke kaarten!
Je hebt er veel inspiratie van gekregen zo te zien!
Groetjes Jolanda.

Karin zei

Wat een leuke kaartjes Aleida! Ze zien er super uit.

Irene zei

Helemaal leuk Aleida en wat een super idee om die tekst te verknippen tot er DAG overblijft....daar heb je veel meer aan dan die paar feestdagen in een jaar!!!

Liefs, Irene

Anneke zei

Wat zijn ze erg mooi Aleida :) Groetjes Anneke

Summer-design zei

Ze zijn erg leuk geworden Aleida!

Gr, Wietske

Bep zei

Hoi Aleida,

Je bent aardig bezig geweest zeg en stuk voor stuk leuke en mooie dingen gemaakt super.

Gr...Bep

Marjan zei

Jij hebt hard gewerkt zeg! Mooie creaties zijn het allemaal. Ook qua kleurcombi erg mooi en lekker strak, hou ik ook van.

Frosien zei

Mooie rustige kaarten Aleida en soms moet je wel eens een boekje erbij hebben om wat inspiratie op te doen. Groetjes Frosien

PIKO hobbyblog zei

Je hebt prachtige creaties gemaakt!
Groetjes,
Pia